Estetska medicina

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija je kombinacija hijalurona male molekulske gustine i esencijalnih aminokiselina i daje savršene trenutne rezultate. Koža je osvežena, zategnuta i hidrirana.

Mikstura sastojaka specijalno dizajniranih za biorevitalizaciju kože popunjava ekstracelularni matriks i regeneriše slojeve kože na granici epiderma i derma. Tako deluje na povećanje volumena i jedrine lica uz istovremeno zatezanje kože sa produženim efektom.

IMG_3295

Najčešće postavljena pitanja

Aktivne supstance se aplikuju u problematični deo lica, vrata i dekoltea.

Biorevitalizacija je jedan od najvažnijih i osnovnih tretmana u cilju očuvanja lepote i usporavanje procesa starenja. Koristi se kod suve, dehidrirane kože, fotooštećene kože, kao i kod pojave prvih ili novih znaka starenja.

Efekti su poboljšanje teksture i tonusa kože, ublaženje finih bora i linija, smanjenje fotooštećenja kože, podsticaj regenerativnih procesa koji usporavaju proces starenja. Koži se vraća sjaj i fina prebojenost.

Broj tretmana zavisi i od problema koji se rešava. Najčešće je preporuka da se urade 3 tetmana sa razmakom od mesec dana. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Neauvia Hydro Deluxe, RRS HA Long Lasting, Jalupro HMW, Jalupro Super Hydro… Izbor preparata zavisi od problema koji rešavamo i rezultata koji želimo da postignemo.

 

Koje probleme rešava biorevitalizacija?

IMG_3294

Biorevitalizacija je metoda za vraćanje vitalnosti koži, koja podrazumeva intenzivnu hidrataciju i jači tonus kože lica, vrata i dekoltea.

leona life

Gandijeva 3/39

11073 Novi Beograd

zakažite tretman

+381 65 38 77 388