Estetska Medicina

Lipoliza

Bezbolno uklanjanje masnih naslaga.

Lipoliza je sve popularnija nehirurška metoda ukljanjanja nagomilanih masnih naslaga tkz. „jastučića“ i oblikovanja tela. Metoda je još poznata i kao „nehirurška liposukcija“ jer omogućava da se odstrane konkretne masne naslage koje ne želite, zahvaljujući ubrizganim supstancama koje dovode do destrukcije masnih ćelija.

Lipolizom se trajno smanjuje broj masnih ćelija u tretiranoj regiji, što je izuzetno važno jer znači da nema jo-jo efekta tj. vraćanja kilograma, ukoliko se pridržavate zdravih navika i pravilne ishrane.

IMG_3289

Najčešće postavljena pitanja

Lipoliza je medicinska procedura koja se koristi za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga.

Lipolizom dobijamo smanjenje obima delova tela koje tretiramo, gde direktno delujemo na nagomilane masne naslage.

Procedura se sprovodi iglicama, tako što u potkožno masno tkivo ciljane regije, aplikujemo određenu dozu lipolitika, čime postižemo razgradnju masti.

Lipoliza vam omogućava da ispravite gotovo svaki deo tela:

  1. Lice. Obično je dovoljno 4-5 procedura. Kao rezultat lice postaje mlađe, povećava se elastičnost kože, konture dolaze do izražaja i koriguje se podbradak.
  2. Stomak. Lipolitici deluju tako da zatežu siluetu, sužavaju struk i ispravljaju masne naslage oko bokova.
  3. Noge. Moguće je ukloniti lokalne nedostatke – prekomerni nabor iznad kolena, preobimni listovi. Lipoliza omogućava da stanjite bedra, kako sa spoljašnje strane, tako i sa unutrašnje, kao i da eliminišete celulit sa njih.
  4. Ruke. Lipoliza se često koristi i za korigovanje ruku, ramena i podlaktica.
  5. Zadnjica. Lipolitici čine zadnjicu čvrstom i zategnutom, poboljšavaju stanje kože i uklanjaju celulit.
  6. Leđa. U ovom slučaju mogu se ukloniti masne naslage sa donjeg dela leđa, prekomerni nabori na lopaticama i korigovanje bokova.

Lipoliza je bezbedna i bezbolna procedura, a željeni efekat se može postići nakon 3 – 6 tretmana, u zavisnosti od potreba pacijenata. Nekada je dovoljna i samo jedna procedura za ostvarenje cilja. Vidljivi efekti su najprimetniji  4 nedelje nakon tretmana.

Glavne prednosti lipolitika su:

IMG_3287

Oslobodite se neželjenih masnih naslaga spec. dermatološkim metodom, bez operacije. Uklonite masno tkivo sa stomaka, bokova, zadnjice, ruku ili nogu. Zakažite konsultacije.

leona life

Gandijeva 3/39

11073 Novi Beograd

zakažite tretman

+381 65 38 77 388