Estetska medicina

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri mogu vratiti mladalački izgled, popuniti bore, popraviti volumen lica i dati punoću usnama. Osim podmlađivanja, hijaluron se koristi i za ulepšavanje – što se postiže konturisanjem jagodica, popravljanjem i korigovanjem oblika brade i donje vilice. Veliku popularnost, kao antiage procedura, hijaluronski fileri imaju jer podmlađuju i prolepšavaju na prirodan način, a efekat je vidljiv ODMAH!

Efekat hijaluronskih filera na koži lica ili vrata traje od jedne do dve godine, ali nije trajan zbog postepenog enzimskog razgrađivanja u koži. Posle prve aplikacije hijaluronskih filera u kožu lica efekat je nešto kraći (8 do 12 meseci), da bi se redovnim popunjavanjem efekti procedure produžili i do 24 meseca nakon tretmana.

14

Sve o hijalurunskom filerima

Hijaluronski fileri su preparati hijaluronske kiseline čijim injektovanjem u određene regije lica dodajemo ili nadoknađujemo izgubljeni volumen. Hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid, osnovni sastojak vezivnog tkiva našeg tela, koja ima sposobnost da veže vodu čime postiže efekat volumena, čvrstine, glatkoće i daje potporu kolagenim vlaknima.

Postoje hijaluronski fileri različitih gustina, od laganih i retkih koji se koriste za korekciju podočnjaka i popunjavanje finih, plitkih bora (bore oko očiju i tzv. “pušačke” bore), preko hijalurona za korekciju usana, nazolabijalnih bora pa do gustih hijaluronskih filera koji se aplikuju dublje i služe za nadoknadu volumena i konturisanje lica, jagodica i brade, ivice donje vilice tzv “jaw line”.

Podmlađivanje lica hijaluronom ne zahteva posebnu pripremu. Pre same procedure se koža temeljno čisti i uklanja se sva šminka. Stručno lice zatim nanosi anestetik, kako ne biste osećali bol, nakon čega se pristupa aplikovanju filera.

Zahvaljujući anestetiku i veštim rukama našeg doktora, bol je minimalizovan, a tretman prijatan. I nakon nekoliko uboda iglom bore polako nestaju, a vašoj koži se vraća sjaj i mladolikost.

Oporavak nakon popunjavanja bora hijaluronskim filerima je kratak i možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Dešava se da neposredno posle tretmana dođe do blagog crvenila kože i otoka, ali to je prirodna reakcija i povlači se kroz nekoliko sati. Veoma je važno ne dirati lice nakon procedure i ne nanositi kozmetička sredstva. Osim toga, trudite se da se ne izlažete suncu, solarijumu u jakoj hladnoći dok se otok ne povuče.

Naš organizam poseduje enzim hijaluronidazu koji postepeno razlaže kako našu sopstvenu hijaluronsku kiselinu u koži, tako i aplikovani hijaluronski filer. Trajanje hijaluronskih filera je od 9 do 24 meseca, a zavisi od gustine filera, ali i opšteg stanja organizma, metabolizma, stanja kože, fizicke aktivnosti i stila života.

Hijaluronski fileri se koriste za:

30

Zahvaljujući kvalitetnim hijaluronskim filerima koje koristimo, a koji se potpuno stapaju sa vašim tkivom, efekti mogu trajati i do 24 meseca.

Cenovnik

Hijaluronski fileri    1ml - 170€

Botox - 3 regije                200€

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

karelys-ruiz-PqyzuzFiQfY-unsplash.jpg

Biorevitalizacija      $35.99 ea

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

PRP tretman     $79.99

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

applying-body-body-lotion-286951.jpg

Cellular matrix      $29.99 +

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

Mezoterapija                     70€

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

leona life

Gandijeva 3/39

11073 Novi Beograd

zakažite tretman

+381 65 38 77 388