leona life ordinacija

Priuštite svojoj koži najbolje.

Ordinacija Leona Life je mesto gde ćete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled Vaše kože. Metode antiaginga poput hijaluronskih filera, mezoterapije najkvalitetnijim preparatima, hemijskih pilinga, botoxa i mnogih drugih, sada su dostupne za sve Vas. Takođe, dostupno je mnoštvo neinvazivnih metoda za anticelulit terapiju, mršavljenje, preoblikovanje tela i lipolizu. Tretmani koji se primenjuju u ovoj ordinaciji pažljivo su birani u odnosu na efikasnost i neželjena dejstva da bi se postigla maksimalna dobrobit za pacijenta.  rezultate.

Savremene metode rada

Najprestižnije i najsavremenije metode podmlađivanja lica i tela – botox, hijaluronski fileri, PRP, lifting nitima kao i najsavremenije lasere i aparate. 

Koristimo samo najkvalitetnije preparate prestižnih kuća koji su registrovani u našoj zemlji.

image0
image3

Dr Slađana Marković

Uspešno se bavi esteskom medicinom i anti-agingom lica i tela. Veliki broj zadovoljnih pacijentata, kvalitetan rad i individualni pristup garantuju sigurnost i zadovoljstvo postignutim rezultatima.

Kontinuirana edukacija iz estetske medicine u nacionalnim i evropskim antiejdžing centrima. Redovni je učesnik stručnih skupova i seminara u zemlji i inostranstvu.

leona life

Gandijeva 3/39

11073 Novi Beograd

zakažite tretman

+381 65 38 77 388