14

Tretmani

Odaberite savršen tretman za sebe.

Specijalizovane, korektivne procedure oblikovanja i skulpturiranja lica i tela, usklađene prema svakom klijentu. Širok spektar metoda, tehnika i tretmana personalizovan je upravo vašim potrebama i željama. 

Naše usluge obuhvataju nehirurški facelift, injekcione tretmane, laserske tretmane, tretmane popravljanja različitih stanja kože i oblikovanja tela. Očuvanje prirodnog izgleda je prioritet u našem radu. Naše procedure su pod budnim okom lekara, u strogo definisanim higijenskim uslovima, koji pružaju apsolutni komfor i diskreciju.

Estetska Medicina

Estetski tretmani obuhvataju sve medicinske procedure koje imaju za cilj poboljšanje fizičkog izgleda i zadovoljstva pacijenata, korišćenjem neinvazivnih do minimalno invazivnih postupaka. 

Tretmani lica

Naši tretmani lica kombinuju klasičnu negu sa modernom aparaturom i vrhunskim profesionalnim proizvodima kako bi koža ostala negovana, sveža i blistava dugi niz godina.

Tretmani tela

Tretmani tela ne podrazumevaju samo borbu protiv celulita i masnih naslaga već govorimo o kompletnom programu preoblikovanja i nege tela.

Tretmani

27

Hijaluronski fileri

Ukoliko želite da konturišete, osvežite ili podmladite lice: jagodice, usne, bradu, liniju vilice, podmladite kožu vrata ili da u potpunosti povratite njen izgubljeni tonus, kao i da uklonite bore i popunite ožiljke… 
Hijaluronski fileri  su pravi izbor za vas.

Botox

Ključ je – u prevenciji starenja! Primenom botoksa na gornju trećinu lica, postižemo efekat zatezanja kože i zatezanja bora, ali i sprečavanja nastanka novih – blokiranjem rada mimičnih mišića. Ovaj tretman primenjuje se već od naziranja prvih znakova starenja.

ФОНЫ _ ВИДЕО _ БЬЮТИ (вдохновение и эстетика) (2)
13

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija predstavlja injekcionu proceduru kojom se aktivne supstance aplikuju u određeni, problematični, deo lica, vrata i dekoltea postižući dubinski oporavak, regeneraciju i svež izgled kože i tena.

PRP tretman

PRP – Platelet Rich Plasma tretman omogućava regeneraciju tkiva sopstvenom krvnom plazmom pacijenta. Injektiranje ovog seruma tehnikom mezoterapije potpomaže podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea.

3 (2)
11

Mezoterapija

Ubrizgavanjem mezoterapijskih koktela u adekvatan sloj kože postiže se intenzivna hidratacija, ishrana i regeneracija, a proces starenja kože se značajno usporava. Zasijajte uz Leona Life mezoterapijske koktele!

Lipoliza

Lipoliza predstavlja injekcionu proceduru topljenja i uklanjanja neželjenih masnih naslaga na telu i time dolazi do reoblikovanja željene regije, izbacivanja vode iz tela, kao i do pospešivanja stvaranja novog kolagena.

6 (2)
8

COG niti

Procedura COG nitima predstavlja anti-aging tehinku koja daje vidljive rezultate odmah nakon procedure, a koža postaje podmlađena i zategnuta.

Hemijski piling

Hemijski piling je postupak uklanjanja površinskog sloja kože, kao i njene naknadne obnove ubrzavanjem njenog prirodnog ljuštenja uz pomoć posebno odabranih preparata.

10

Laserska Epilacija

Bezbolno do glatke kože.

Laserska epilacija je medicinska metoda koja bezbedno uklanja neželjene dlačice sa lica i tela. Ovo je minimalno invanzivna procedura koju mogu koristiti i žene i muškarci. Predstavlja veoma brz i komforan način za uklanjanje dlačica. Direktnim kontaktom laserski snop se usmerava na kožu uz kompjutersko praćenje i kontaktno hlađenje kože, što povećava sigurnost i efikasnost tretmana. Laserski snop se resorbuje od strane pigmenta folikule dlake – melanina i svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotu koja uništava folikule dlačica – fototermoliza.

Priuštite svojoj koži samo najbolje

Tretmani sa dugotrajnim i dubinskim efektom

Podmlađivanje lica je moguće ostvariti uz bezbedne i minimalno invazivne tehnike, a i uz malo zahtevnije tehnike (koje podrazumevaju kompletno zatezanje lica – cena se razlikuje u zavisnosti od tehnike) kao što su lifting lica, lifting vrata, čeoni lifting, rinoplastika itd.

edit3.jpg

leona life

Gandijeva 3/39

11073 Novi Beograd

zakažite tretman

+381 65 38 77 388